June/Juni Wrap-Up

I reached my reading goal! Yay, I'm so happy. I have read 38 books this year, and we still have 6 months left. I have never read so many books in a year, but I'm really happy to have had a lot of time to read more books this year. I'm really into reading these couple of months and I love it. As usual, you can find all my English reviews here and all my Dutch reviews here.


Ik heb mijn leesdoel bereikt! Yay, ik ben zo blij. Ik heb dit jaar al 38 boeken gelezen en het jaar is nog maar halfweg. Ik heb nog nooit zoveel boeken in een jaar gelezen, maar ik ben erg blij dat ik dit jaar veel tijd heb gehad om meer boeken te lezen. Ik lees de afgelopen maanden echt veel en ik vind het geweldig. Zoals altijd zijn mijn Engelse recensies hier terug te vinden en mijn Nederlandse hier.

BOOKS READ IN JUNE/BOEKEN GELEZEN IN JUNI Toxine van Rani De Vadder - 4 sterren The Cruel Prince by Holly Black - 5 stars The Lost Sisters by Holly Black - 3,5 stars The Wicked King by Holly Black - 5 stars The Queen of Nothing by Holly Black - 3 stars The Kingdom of Back by Marie Lu - 3 stars

De Genadigen van Margaret Owen - 4 sterren The Crowns of Croswald by D.E. Knight - 4 stars

Bijna Echt van Lisa Van Campenhout - 5 sterren The Girl with the Whispering Shadow by D.E. Knight - 3 stars

Seafire by Nathalie C. Parker - 5 stars

AUDIOBOOKS LISTENED TO IN JUNE/AUDIOBOEKEN BELUISTERD IN JUNI / MY FAVORITE READ OF THE MONTH/MIJN FAVORIETE BOEK VAN DE MAAND My favorite read this month is without a doubt Bijna Echt by Lisa Van Campenhout. I read this book in one day. It was so addictive!


Mijn favoriet van deze maand is zonder twijfel Bijna Echt van Lisa Van Campenhout. Ik heb dit boek in één dag gelezen. Het was zo verslavend!


Lees de recensie hier.

WHAT I AM PLANNING ON READING IN JULY/WAT IK VAN PLAN BEN OM TE LEZEN IN JULI Legendary by Stephanie Garber (audiobook)

De Ijzige Verloofde (A Winter's Promise) van Christelle Dabos (review will be in Dutch/recensie zal in het Nederlands zijn) The Reckless Afterlife of Harriet Stoker by Lauren James

Ashes of the Sun by Django Wexler

Seven Devils by Laura Lam & Elizabeth May

The Mermaid, the Witch, and the Sea by Maggie Tokuda - Hall

All the Stars and Teeth by Adalyn Grace

Starsight by Brandon Sanderson

Supernova by Kass Morgan

  • goodreads-icon

©2020 by heavenlybookish.